banneri_artdeco

Kauneudenhoito

Etsit sitten kokonaisvaltaista hemmottelua ihastuttavista hoitopaketeista vartalosta kasvoihin ja jalkoihin tai tai pikaista kaunistautumista, saat kaikki kauneudenhoidon palvelut samasta paikasta.

Kauneushoitola AnneJohannan palvelut ja tuotteet ovat suunnattu niin naisille kuin miehillekin, iästä riippumatta. Palveluvalikoimastamme löydät juuri sinulle sopivat hoidot, ammattitaidolla ja kokemuksella toteutettuina. Hoitolassa käytämme laadukkaita ihonhoitosarjoja kuten ranskalainen Bernard Cassiere ja Thalion ja Sothy`s. Sekä  luonnonkosmetiikkasarja Urban Veda. Näistä tuotteista  on saatavilla myös todella kattava jälleenmyyntivalikoima ihon kotihoitoon!

Hoitovalikoimaamme kuuluvat monipuoliset kasvohoidot, käsienhoidot, jalkojenhoidot, vartalonhoidot sekä ripsien -ja kulmien käsittelyt sekä lymfabootsit ja kavitaatio. Tutustu kaikkiin tarjolla oleviin hoitoihimme täällä. Samalla voit varata ajan valitsemaasi kauneudenhoidon palveluun!

Ihastuttavat tuotteet meikkiin <3

Meikkitrendien edelläkävijä

Ratkaisuja kauniiseen päivään, kätevää muunneltavuutta ja laaja valikoima värivaihtoehtoja meikkitrendien huipulta. Siinä kolmekymmentä vuotta alan huipulla olleen saksalaisen ARTDECO-meikkisarjan idea pähkinänkuoressa.

Suuri käytännön oivallus sarjassa on se, että värejä voi yhdistellä oman mielen mukaan magneettipohjaisiin meikkirasioihin. Siistiä ja käytännöllistä! Kansainvälisesti palkitut, helppokäyttöiset meikit ovat ammattilaisten suosikkeja, mutta järkihintaisia jokaiseen meikkipussiin. ARTDECOn monipuolisesta valikoimasta löytyvät myös värikkäät kynsilakat, tehokkaat kynsienhoitotuotteet sekä aisteja hemmottelevat käsien, jalkojen ja vartalon hoitotuotteet.

Kauneushoitolan palveluiden hinnasto nähtävissä sähköisessä ajanvarauksessa, kun valitset halutun palvelun.

© 2022 AnneJohanna. Kaikki oikeudet pidätetään.